Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Cambodja

Het wonderlijke koninkrijk Cambodja is waar oude en moderne culturen samenkomen. Ervaar het gestage en ontspannen tempo van het landelijke leven terwijl u geniet van de natuurlijke schoonheid, waar tempels, historische monumenten en lokale cafés plaats maken voor met palmen omzoomde stranden en weelderige rijstvelden. Ontdek wat Cambodja te bieden heeft, van de opmerkelijke Angkor Wat en iconische tempels tot de charmante Franse koloniale architectuur en bloeiende hedendaagse kunstscene.

Betreed het wonderrijk: Cambodja. Het is waar oude en moderne werelden samenkomen. Een land met een inspirerende geschiedenis, het zal je zintuigen prikkelen, je verrassen met zijn verfijning en je fascineren met zijn diversiteit en rijke tradities. Het drukke caféleven maakt plaats voor wuivende palmen en groene rijstvelden, vissersdorpjes en tropische wildernis die uitlopen om de zee te ontmoeten. Bij elke bocht zorgt de onbreekbare geest van de Khmer-bevolking voor inspiratie. Hier ontmoeten avontuur en ongeëvenaarde schoonheid elkaar.

Cambodja

Geef een reactie

Schuiven naar boven