Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Draag modieuze mondkapjes op vakantie

Wij van Health Travellers willen graag dat je gezond en goed voorbereid op vakantie gaat die onvergetelijk wordt. Door de Corona pandemie begin 2020 is het dragen van mondkapjes in veel landen verplicht. Indien het niet verplicht is om mondkapjes te dragen in het land adviseren wij alsnog om dit te doen. Je beschermd er namelijk niet alleen jezelf ermee maar ook andere mensen.

De noodzaak

Met mondkapjes houd je bacteriën binnen waardoor je andere niet besmet. Daarnaast voorkom je dat je bacteriën van anderen krijgt. Ondanks de vervelende situatie waarin je verkeerd wanneer je mondkapjes moet dragen kun je best voor een modieuze mondkapje gaan. Vrolijk het straatbeeld op door geen ‘normaal’ wit medisch mondkapje te dragen. Ga voor een modieus mondkapje die bijdraagt aan een betere kleding stijl.

Modieuze herbruikbare mondkapjes

Na een jaar zoals 2020 met het Corona virus is het zowat een geschikt relatiegeschenk om te geven als bedrijf: mondkapjes. Met handgel en leuke etenswaren in een leuke mand zul je als bedrijf zijnde zeker empathie en medeleven tonen. Met een wit medisch mondkapje loop je natuurlijk niet erg modebewust over straat. Steeds meer bekende en onbekende mensen lopen dan ook met modieuze mondkapjes. Een zwart mondkapje met glitters voor een nette gelegenheid of juist een grappig mondkapje voor leuke bijeenkomsten.

Laat ze bedrukken

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om mondkapjes te bedrukken. Met eigen tekst en een logo kun je gemakkelijk mondkapjes bedrukken door een bedrijf. Door mondkapjes te bedrukken bepaal je zelf het ontwerp waardoor jezelf de regie hebt over je modieuze mondkapje. Ga mee met de mode of bepaal zelf wat mode is op gebied van mondkapjes: ontwerp zelf en laat het bedrukken!

Draag modieuze mondkapjes op vakantie

Geef een reactie

Schuiven naar boven