Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Gezond op reis blijven door te sporten?

Hoewel velen er niet direct aan denken, is het zeker een mogelijkheid. Ga je bijvoorbeeld voor een langere periode op vakantie? Vooral wanneer je al regelmatig sport, is het niet fijn om voor een langdurige periode niet te sporten. In dat geval is het verstandig om toch ervoor te kiezen jezelf fit te houden op vakantie of reis. Onze gezondheid is namelijk van groot belang. Daarom is het een goed idee om actief te blijven! Meer informatie over gezond op reis blijven door te sporten vind je in deze blog. 

Sporten op reis

Ben je een regelmatige sporter? Of beweeg je veel? Je gaat je dan minder voelen als je niet kunt sporten. Als je voor een korte periode weg bent, is het misschien niet nodig om te sporten. Ben je echter wat langer weg, dan is het wel een idee om te gaan sporten op reis. Zo blijf je actief en houd je je lichaam gezond.

Sportsupplementen meenemen op reis?

Ben je een fanatieke sporter, en wil je ook sportsupplementen blijven gebruiken? In dat geval wil je natuurlijk wel gezonde supplementen. Je bestelt gezonde sportsupplementen op www.muscleconcepts.nl.

Lichaamsgewicht oefeningen?

Heb je thuis of in de sportschool apparatuur dat je niet kunt meenemen op reis? Dat is goed mogelijk. In dat geval is het aangeraden om lichaamsgewicht (ook wel bodyweight genoemd) oefeningen uit te voeren. Denk hierbij aan push-ups, squats, calf raises en planken. Doe je een specifieke sport, zoals hardlopen? Dat is natuurlijk mogelijk. Je zou bijvoorbeeld ook even dagelijks een korte wandeling kunnen doen, of even te hardlopen. Er zijn voldoende mogelijkheden; de keuze is aan jou!

Blijf genieten op vakantie

Uiteindelijk is het belangrijk dat je het op reis naar je zin hebt. Geniet van de natuur en van je vrijheid! Als je daarbij wilt sporten, is dat natuurlijk alleen maar goed. Het is jouw vrije tijd, dus vul het in naar jouw wensen!

Gezond op reis blijven door te sporten?

Geef een reactie

Schuiven naar boven