Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Ik ga op vakantie en neem mee

Ga je binnenkort op vakantie? Voor veel vrouwen begint de voorpret al vroeg! Kijken welke outfits je mee gaat nemen op vakantie, setjes maken, alles nog een keertje wassen en hup de koffer in! Maar welke outfits moet je eigenlijk meenemen wanneer je op vakantie gaat? We geven je graag een aantal tips!

Maxi rokken

Ga je naar een zonnige bestemming? Dan mag een maxi rok zeker niet ontbreken in jouw koffer! Het zijn heerlijke zwierige rokken die tot aan de enkel valt. Super leuk om te dragen met een slippertje en perfect voor een fotoshoot aan het strand.

Flair broek

Ga je naar een zonnig land, maar heb je eerst nog een vliegreis voor de boeg? Dan kunnen we een flair broek zeker aanraden! Deze broeken zitten alsof je een joggingsbroek aan hebt. Heerlijk voor in het vliegtuig. Flair broeken zijn bovendien niet al te dik en dat is enorm fijn wanneer je op plaats van bestemming aankomt. Vaak loop je tegen een warme walm aan wanneer je het vliegtuig uitstapt. Zeker wanneer je naar een zonnige bestemming gaat. Doordat een flair broek niet enorm dik is, is het warm genoeg voor in het vliegtuig, maar is het weer niet te warm wanneer je op je bestemming aankomt.

Bikini met omslagdoek

Uiteraard mag een bikini niet ontbreken wanneer je op vakantie gaat. Wat wij zelf altijd erg prettig vinden is om een omslagdoek mee te nemen. Deze kun je namelijk over je bikini dragen wanneer je ergens gaat lunchen. Zo zit je bedekt aan tafel, maar hoef je niet meteen een van je jurken aan te trekken. Vaak blijft je bikini een beetje vochtig, waardoor een gewoon kledingstuk ook nat wordt. Een overslagdoek bestaat uit een dunne stof, waardoor deze snel opdroogt.

Hydrofiele handdoek

Bij een dagje zwembad hoort natuurlijk een badhanddoek. Het nadeel van deze handdoeken is dat ze na een plons in het zwembad meteen zeiknat zijn. Het duurt een eeuwigheid voordat deze weer droog is. Hydrofiele handdoeken worden van een bepaald materiaal gemaakt. Deze handdoeken drogen snel op, waardoor je bij de volgende plons in het zwembad jezelf weer droog kunt deppen.

Verschillende schoenen

Als je op vakantie gaat is het altijd fijn om meerdere schoenen bij je te hebben. Slippers voor bij het zwembad, sneakers voor tijdens een activiteit en wellicht een mooi hakje voor tijdens het diner. Je wilt natuurlijk niet met je badstof slippers bij het diner aanschuiven.

Have fun!

We hopen dat je iets gehad hebt aan de tips in dit artikel en dat je nu niet al te lang meer hoeft na te denken welke kleding je meeneemt op vakantie. Uiteraard wensen je natuurlijk onwijs veel plezier op vakantie! Vergeet je zonnebrand niet!

Ik ga op vakantie en neem mee

Geef een reactie

Schuiven naar boven