Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Duurzaam op vakantie in de natuur

Wil jij ook op een duurzame vakantie met een huisje in de natuur? Dan ben je bij Wandergreen aan het juiste adres. Zij verzamelen niet alleen de mooiste vakantiehuisjes in de natuur maar letten ook nog eens op duurzaamheid. In Nederland zijn veel plekken te ontdekken waar de mensen geen weet van hebben. Van een tiny house tot een volledig eco hotel, je vindt het allemaal ook in ons eigen land. Bekijk wat er voor jou tussen zit.

Duurzaam genieten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de samenleving en ook voor de toekomstige generatie. Om deze reden zijn er ook steeds meer duurzame huisjes en hotels te vinden. Om bij te dragen aan een beter milieu kun je beter voor een huisje of camping in de natuur kiezen dan een groot hotel. Een groot hotel heeft namelijk veel CO2 uitstoot door de stroom die zij nodig hebben voor de activiteiten en lobby’s. Bij een natuurhuisje vier je op een rustige manier vakantie en er zijn steeds meer huisjes voorzien van zonne-energie.

Natuurhuisjes in het hart van de natuur

In Nederland zijn er veel pareltjes verstopt in de natuur. Het pakken van een vliegtuig is dus overbodig als je gewoon in Nederland of bij jouw in de buurt lekker in de natuur kunt logeren. Zo leer je ook nog eens ons prachtige land kennen. Wist je bijvoorbeeld dat we in Nederland 21 nationale natuurparken rijk zijn? En dat steeds meer hotels hun energie zo klimaatneutraal mogelijk opwekken? Wanneer ze dit volledig doen krijgen ze het keurmerk van eco-hotel. Sommige van deze hotels staan zelfs midden in de natuur.

De beste vakantiehuisjes van Nederland

Nederland heeft ons veel meer te bieden dan de meeste denken. Wij hebben in ons land genoeg pareltjes die door weinig mensen ontdekt zijn. Als je ook nog eens aan het milieu wil bijdragen reis dan zo dichtbij mogelijk. Hiermee verlaag je al de CO2 uitstoot. Maar ook kun je eens lekker in de natuur in een huisje met zonne-energie gaan genieten. Even weg van al die beeldschermen en gewoon gezellig maken met vrienden of familie.

Duurzaam op vakantie in de natuur
Schuiven naar boven