Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Vakantiedromen

Zodra je terug komt van vakantie begin je alweer met dromen over je volgende grote vakantie. Ben jij van het avontuur en zou je graag gaan backpacken in Thailand? Of blijf je liever wat dichterbij en trek je erop uit met je caravan naar Frankrijk op zoek naar een camping vol met leuke activiteiten voor de kinderen? Hoe mooi en groot je dromen ook zijn, met het coronavirus nog actief om ons heen is de kans groot dat je jouw plannen hebt moeten aanpassen aan wat er nog mogelijk is. Toch maar een jaartje wachten voordat we weer met zijn allen in een vliegtuig stappen. En misschien is naar het buitenland op vakantie ook niet de juiste keus nu je overal voor moet testen om aan te tonen dat je niet besmet bent. Want zeg nou zelf, vakantie moet ontspannen zijn en niet vol met angst of we niet toevallig ergens een besmetting op kunnen lopen. 

Dichterbij huis

Gelukkig wonen wij in Nederland. Een land dat voor de meeste van ons nog heel veel mooie en onontdekte plekjes heeft. Elke provincie heeft zijn eigen hoogtepunten. Van bezienswaardigheden tot aan prachtige stukken natuur waar je heerlijk kunt lopen of fietsen. Misschien praten we hier geen Frans, maar dat wil niet zeggen dat we geen prachtige campings hebben waar ook voor de kinderen genoeg te doen is. Ben je toch meer van het backpacken, dan kun je natuurlijk ook nog overwegen om te gaan camping-hoppen. Elke twee dagen een nieuwe plek, zodat je in één vakantie de allermooiste plekken van Nederland kunt combineren. Niet je eerste keus vakantie, maar misschien wel je meest memorabele vakantie.

Luxe en rust

Kamperen is niet de enige mogelijkheid als het gaat om vakantie. Wil je wat meer luxe dan heeft Nederland ook heel fijne hotels waar je kunt overnachten. Heerlijk met roomservice of in ieder geval een ontbijt in de ochtend dat je niet zelf hoeft klaar te maken. Dat is pas vakantie. Wil je dat toch graag combineren met een mooi onontdekt plekje of een rustigere omgeving zoek dan een ameland hotel. Ameland klinkt misschien wat klein en ongezellig, maar als je je erin verdiept blijkt al snel dat ze meer te bieden hebben dan je denkt. Al is het alleen maar omdat ze meerdere hotels hebben waar je kunt overnachten, zoals bijvoorbeeld Hotel de Jong. Dat kan alleen maar zijn omdat er veel vraag naar is vanwege de leuke musea en activiteiten die Ameland je kan bieden!

Vakantiedromen
Schuiven naar boven