Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Waarom een elektrische fiets leasen populair is? Om deze 4 voordelen

Vind je de afstand naar je werk net te klein om elke ochtend de auto te pakken en is die net te groot om op de fiets te stappen? Wat dacht je ervan om een elektrische fiets aan te schaffen die de afstand naar je werk perfect overbrugt? Om een elektrische fiets te kopen moet je wel even diep in de buidel tasten. De kosten van een E-bike liggen immers een stuk hoger dan die van een normale fiets.

Heb je op het moment niet het budget voor een nieuwe E-bike, dan is er een andere oplossing. Want net als het leasen van een auto, wordt het leasen van een fiets toegankelijker bij meer bedrijven. Waarom een elektrische fiets leasen populair is, dat lees je in deze blog. We bespreken vier voordelen van het leasen van een E-bike, zodat jij kunt bepalen of het voor jou is weggelegd.

Wil jij voortaan een elektrische fiets leasen?

Tot op heden stapte je ’s ochtends in de auto om naar je werk te gaan en misschien denk je al lange tijd na over een ander vervoersmiddel voor naar je werk. Vind je de afstand te klein en is het volgens jou onnodig om met de auto te gaan? Of vind je de rit naar je werk de uitgelezen kans om meer lichaamsbeweging te krijgen? Dan is het effectiever om op de fiets te stappen. Heb je al een paar fietstochten naar je werk gemaakt, dan kun je aardig goed bepalen of je dat vaker wilt doen. Al lokt de afstand je niet aan om je gewone fiets erbij te pakken. Je moet meer kracht zetten en dan is de afstand naar je werk toch echt net iets te groot.

Een volgende oplossing is dan het gebruiken van een elektrische fiets. Die geeft je extra ondersteuning, waardoor je een stuk lichter trapt en sneller vooruitkomt. Wil je een nieuwe E-bike kopen, dan betaal je daar ook naar. Gelukkig bieden veel bedrijven de oplossing om een leasecontract voor de elektrische fiets af te sluiten. Een elektrische fiets leasen is populair. Waarom? Vanwege de voordelen waarover je in de volgende alinea leest.

De voordelen van het leasen van een elektrische fiets

Overweeg je om een elektrische fiets te leasen, maar ben je er nog niet uit of je daarmee geholpen bent? De volgende voordelen helpen je de keuze te maken om een leasecontract bij jouw werk af te sluiten:

  • Wil je via je werk een elektrische fiets leasen, dan ben je in de eerste plaats goedkoper uit. Je hoeft niet in één klap een groot bedrag neer te leggen. Op het moment dat je budget niet toereikend is of dat je gespaard hebt voor een ander doel, kun je voor het leasen van een E-bike kiezen om maandelijks een kleiner bedrag te betalen dat past binnen uitgaven. Waarom een elektrische fiets leasen populair is, heeft dan ook te maken met de lagere kosten die eraan gebonden zijn.
  • Bij het leasen van een elektrische fiets kun je rekenen op onderhoud en verzekering. Gebeurt er iets met de fiets, dan kun je die vrijblijvend laten repareren zonder dat je in de kosten wordt gejaagd. Bij de meeste leasecontracten zit een regelmatige onderhoudsbeurt inbegrepen, waarbij de fiets en de accu worden gecheckt en waar nodig gerepareerd.
  • Lease je een E-bike, dan maak je daar automatisch al meer gebruik van. Want zonde toch om de fiets te laten staan terwijl je er maandelijks voor betaalt? De auto vermijd je en jij stapt iedere ochtend op je fiets naar je werk. Dat betekent meer beweging en je bent dus heel gezond bezig.
  • Daar komt bij dat het leasen van een elektrische fiets duurzamer is. Al snel stapte je in de auto om naar je werk te gaan, maar wanneer je elke dag de E-bike pakt, draag je jouw steentje bij aan een groener milieu.

Een elektrische fiets leasen bij Anjo Jager Fietsen

Je hebt kunnen lezen waarom een elektrische fiets leasen populair is. Heb je nu ook voor jezelf bepaald of het iets voor jou is? Wacht niet langer en vraag vrijblijvend informatie aan. Bij Anjo Jager Fietsen kun je voordelig een elektrische fiets leasen waar je minimaal de komende drie jaar profijt van hebt. Wil je liever een elektrische fiets in eigen bezit, maar zoek je daarvoor een voordeliger oplossing? Bekijk dan eens de tweedehands elektrische fietsen van Anjo Jager Fietsen.

Waarom een elektrische fiets leasen populair is? Om deze 4 voordelen
Schuiven naar boven