Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Vakantie voor vriendinnen

Nog belangrijker dan de locatie en activiteiten, het kiezen van welke van onze vriendinnen je meeneemt (en welke je niet uitnodigt) kan het verschil maken tussen iedereen die zich vermaakt of niet. Begin dus met beslissen welke vriendinnen je wilt uitnodigen. Onthoud dat sommige vrienden leuker zijn in verschillende soorten omgevingen en dat wij meisjes een beetje, nou ja… kattig kunnen zijn. Dus groepeer je vrienden op persoonlijkheid, niet alleen op met wie je je het meest hecht.

Bepaal de lengte van de reis en de beste reisdagen voor iedereen. Sommige van je vriendinnen zullen doordeweeks meer moeite hebben om weg te komen, maar in de weekenden zul je veel meer reizen, winkelen, naar leuke restaurants en spa’s gaan. vakantie dan tien dagen ergens anders heen gaan.

Kijk vervolgens naar verschillende bestemmingen en naar wat voor soort uitje je op zoek bent – wil je ontspannen tijdens een spa-uitje in een grote stad als San Diego of New York City, een winkeluitje in San Francisco of Chicago, een wild- en-gekke casino avond in een Las Vegas-trip, avontuurlijk buiten rivierraften of wandelen in Montana of Aspen, of ontspannen op het strand in Newport Beach of Miami?

En bedenk dat er een aantal werkelijk prachtige plaatsen zijn waarvan u misschien niet eens had overwogen om ze te bezoeken, zoals Park City, Utah, Seattle of Sun Valley Idaho. Enkele van de beste spa’s in het land zijn in Scottsdale, Arizona of St George, Utah, en Myrtle Beach, South Carolina en Orange County, Californië hebben een aantal fantastische stranden.

Onderzoek vervolgens enkele hotels en vluchtopties (en vergeet niet om de hotels te vragen naar spa-arrangementen en specials die ze mogelijk hebben tijdens bepaalde maanden of reistijden), boek je meidenreis en vergeet niet om je vervoer te plannen . Soms is het gemakkelijker om met een taxi rond te reizen dan om een ​​parkeerplaats te vinden en om te gaan met huurauto’s. En vaak zijn de kosten van een stadsauto ongeveer hetzelfde als die van een taxi, dus vergeet niet te vragen.

Reizen op sommige dagen, zoals dinsdag of woensdag, kan u ook veel geld en gedoe besparen, omdat ze langzamer zijn dan vrijdag, maandag en zaterdag.

Cruises kunnen een goede optie zijn als u zich geen zorgen wilt maken over vervoer, maaltijden, activiteiten, kamers en landschap. Enkele van de beste reisaanbiedingen en vakantiebestemmingen zijn cruises, en er gaat niets boven het zijn op open zee met duizenden vreemden om je te helpen nieuwe vrienden te ontmoeten.

Zoek wat vriendinnen, boek je volgende reis en geniet ervan! Laat het me weten als je terug bent. Ik hoor graag de verhalen over de avonturen van mensen… Proost!

Vakantie voor vriendinnen
Schuiven naar boven