Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Waarom met de trein naar Wenen?

Wenen is een prachtige stad en perfect voor een citytrip. Echter kan het behoorlijk stressvol zijn om met het vliegtuig naar Wenen te gaan. Ook met de auto ben je ontzettend lang onderweg. Daarom is het een goed idee om met de trein naar Wenen te gaan! Buiten dat het veel beter voor het milieu is om met de trein te gaan zitten er nog veel meer voordelen aan met de trein reizen en wij vertellen je daar graag meer over. 

Met de trein naar Wenen is kostenbesparend.

Als allereerst is met de trein naar Wenen gaan kostenbesparend. Vergeleken met vliegtickets of met benzineprijzen ben je veel minder geld kwijt wanneer je met de trein gaat. Ook kun je bij treintickets vaak leuke aanbiedingen krijgen! Bovendien reis je met de trein altijd naar het centrum van de stad. Zo hoef je dus geen extra taxi te regelen en dat bespaart geld! Wanneer je met het vliegtuig gaat moet je wel vervoer naar de stad regelen, maar dat is met de trein dus niet het geval! Daarnaast kun je in een trein veel bagage meenemen zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. Wanneer je met het vliegtuig reist moet je altijd een hoop geld betalen om een koffer mee te kunnen nemen. Als je met de trein naar Wenen gaat hoef je je dus geen zorgen te maken over bijkomende kosten! Bovendien kun je je eigen voedsel mee de trein in nemen wanneer je met de trein naar Wenen reist. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken over veel te duur voedsel zoals je dat vaak bij vliegvelden ziet. 

Minder stressvol reizen

Met de trein reizen is veel minder stressvol dan reizen met het vliegtuig. Wanneer je reist met het vliegtuig moet je op een bepaald tijdstip aanwezig zijn op de luchthaven. Bij treinreizen is dit niet het geval, omdat er dagelijks verschillende treinverbindingen zijn die je naar Wenen kunnen brengen. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een nachttrein te nemen, of juist overdag te reizen. Je kunt de treinreis dus geheel aanpassen op je eigen wensen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het leegraken van je batterij van je telefoon, want er zijn genoeg mogelijkheden om je telefoon of andere apparaten op te laden in de trein. Met de trein naar Wenen reizen is dus erg relaxed! 

Je vrij bewegen

Een van de grootste voordelen aan het reizen met de trein is dat je tussendoor gewoon je benen kunt strekken. Met de auto of met het vliegtuig kan dit natuurlijk niet. Je kunt de auto niet om het halfuur stilzetten om rond te lopen, want dat schiet natuurlijk niet op. In het vliegtuig kun je al helemaal niet bewegen en de zitplaatsen zijn vaak erg klein. In de trein heb je ruimte genoeg om even rond te lopen en te bewegen. Daarom is met de trein naar Wenen gaan ook zeer aanbevolen wanneer je kinderen hebt, zodat ze niet urenlang gedwongen stil hoeven te zitten. Dat bespaart je een hoop gedoe! 

Waarom met de trein naar Wenen?
Schuiven naar boven