Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Optimaal genieten van een duurzame vakantie

We willen allemaal het beste halen uit onze vakantietijd. Met het groeiende ecologische bewustzijn begint duurzaamheid daarin ook een steeds grotere rol te spelen. Het goede nieuws is dat je aan vakantiegenot niets hoeft in te leveren om een duurzame vakantie te vieren. Bij Wetraveleco.com hebben ze namelijk al het voorwerk al voor je gedaan. Zij zorgen ervoor dat hun aanbiedingen optimaal gebruik maken van de vele mogelijkheden die we tegenwoordig hebben om ons steentje bij te dragen aan het milieu en de toekomst van de planeet.

60 verschillende bestemmingen over de hele wereld

Bij we travel eco kun je allerlei verschillende duurzame vakanties beleven. Zij bieden reizen aan naar 60 verschillende landen die over de hele wereld verspreid liggen. Zo kun je via hen zonder zorgen genieten van een strandvakantie in het Middellandse Zeegebied. Als je ruige natuur wilt verkennen dicht bij huis, dan ga je naar Scandinavië, IJsland of de schitterende uithoeken van het Verenigd Koninkrijk. Zelfs als het hoog tijd is voor een langere vakantie naar een exotisch gebied zit je bij hen goed. Avonturiers kunnen er bijvoorbeeld een reis boeken naar verschillende landen in Azië, Afrika of Zuid-Amerika.

Duurzaamheid wordt op verschillende fronten gehaald

Er zijn allerlei verschillende aspecten aan een vakantie die duurzamer kunnen worden geregeld. Bij Wetraveleco.nl hebben ze werkelijk aan alles gedacht. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je in een onderkomen met een hoge eco-rating verblijft. Ze ondersteunen zoveel mogelijk lokale projecten bij de invulling van hun programma en kiezen voor activiteiten met een lage footprint. Daarnaast wordt er door hen groots geïnvesteerd in het schoonmaken van de oceaan. Daarmee compenseren ze voor de onvermijdelijke CO2-uitstoot die je reis tot gevolg heeft.

Toekomstbestendig op vakantie

De meeste mensen zijn ondertussen bewust genoeg om te snappen dat het belangrijk is om rekening te houden met het milieu. Het blijkt echter nog lastig om echt andere keuzes te maken, vooral wanneer het veel meer kost. Daarom streeft deze reisorganisatie ernaar om aantrekkelijke duurzame vakanties aan te bieden voor de reguliere prijs. Zo helpen ze iedereen op weg naar een fijne toekomst.

Optimaal genieten van een duurzame vakantie
Schuiven naar boven