Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Doen met de mannen: naar de Ardennen!

Gaat je vrouw regelmatig op stap met haar vriendinnen en ben je op zoek naar een leuk uitje om met de mannen te ondernemen? Dan raden we jullie aan om een bezoek te brengen aan de Ardennen. Met de auto ben je in circa 2 uur in een prachtige omgeving waar jullie even ‘helemaal back to basic’ kunnen. Van een kampvuur tot een rondje survivallen. Benieuwd wat jullie kunnen ondernemen in de Ardennen? Lees dan zeker even verder! 

 

Back to basic: boek een camping! 

Verlangen jullie ook weleens naar het simpele leven? Een tent, een kampvuur en een prachtige omgeving kunnen een verademing zijn. Even geen huishouden of gillende kinderen in de buurt. Door een camping in de Ardennen te boeken verzekeren jullie jezelf van een aantal dagen ‘back to basic’. Overdag heerlijk op pad en ‘s avonds een simpele maaltijd om vervolgens sterke verhalen te vertellen bij het kampvuur. Zo simpel en mooi kan het leven zijn! 

 

Outdoor activiteiten

Voor diverse outdoor activiteiten ben je bij de Ardennen aan het juiste adres! Van tokkelen tot kanoën. Het kan er allemaal. Een aantal leuke activiteiten: 

 

Mountainbiken

Met een mountainbike cross je over verharde en onverharde paden. Midden in de natuur met een prachtig uitzicht. Door te mountainbiken zie je samen met je vrienden al het moois dat de Ardennen te bieden heeft. Bovendien is deze activiteit zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde fietser. Waar wachten jullie nog op? 

 

Tokkelen

Willen jullie je je één met de natuur voelen? Dan is het tijd om te gaan tokkelen! In de Ardennen is de ultieme tokkelbaan te vinden. Je bereikt hier snelheden tot wel 50 kilometer per uur op een baan van wel 18 meter hoog. Dat levert gegarandeerd een aantal sterke verhalen op voor bij het kampvuur later die dag! 

 

Boogschieten

Willen jullie ervaren hoe het is om te jagen? Leer boogschieten in een prachtige omgeving! Na een korte uitleg leer je hoe je het doel raakt en ervaar je de kick wanneer het je lukt om midden in de roos te schieten. 

Doen met de mannen: naar de Ardennen!
Schuiven naar boven