Tel: 040 222 6681        Email:  info@healthtravellers     

Onze reizen

De beste bestemmingen

Hieronder volgt een overzicht van onze beste bestemmingen

Omringd door prachtige exotische tuinen en lagunes, is The BNKR een milieuvriendelijk fitnesskamp in het ongerepte strandparadijs van Kalpitiya, Sri Lanka.

Specifiek gemaakt als een uitgebreid detox-programma om de vitaliteit te herstellen, het lichaam te verjongen vanaf een cellulair niveau en de geest te herstellen, deze retraite is voor degenen die willen ontsnappen aan de dagelijkse routine

St. Lucia’s luxe eilandresort biedt een persoonlijke service van spabehandelingen, therapieën en activiteiten op basis van de vier pijlers van lichaamsbeweging, goede voeding, herstellende schoonheid en ontspanning.
 

 

Health Travellers is het toonaangevende wereldwijde wellness-reisbedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van uitzonderlijke, op maat gemaakte gezonde vakanties.


Met Health Travellers begint uw vakantie op het moment dat u contact opneemt en we zijn ervan overtuigd dat we onze belofte – van een ongelooflijke wellnessvakantie – waar kunnen maken. Het zijn niet alleen onze uitgebreide kennis en service die u een onvergetelijke vakantie garanderen, maar ook onze aandacht voor de kleine belangrijke details die het verschil maken bij het selecteren van de juiste persoonlijke vakantie om ervoor te zorgen dat u zich gelukkiger en gezonder voelt.

Als leiders op het gebied van gezondheids- en fitnessvakanties doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u van begin tot eind een uitzonderlijke ervaring krijgt.

Onze wellnessreisexperts bieden superieure kennis van wereldwijde luxe wellnessvakanties; we reizen de wereld rond, onderzoeken en beoordelen uitgebreid om alleen de beste aanbevelingen te doen.

We bouwen uw reisschema rond uw persoonlijke doelen; om fit te worden, af te vallen, te ontgiften, iets nieuws te leren, een vaardigheid te verbeteren of gewoon te ontspannen. Onze wellnessreisspecialisten zijn trots op het ontwerpen van exclusieve en persoonlijke ervaringen en onze gezonde vakanties zijn op maat gemaakt voor elk individu.

We zijn opgericht in 2010 en hebben nu kantoren in Eindhoven en met een schat aan ervaring zijn we er trots op dat we onszelf de experts in wellnessreizen mogen noemen.
onze filosofie
We gebruiken onze passie, creativiteit en kennis om een ​​uitzonderlijke vakantie te bieden. We gaan een stap verder en zorgen ervoor dat we een naadloze service bieden om onze klanten tevreden te houden.


Waarom bij ons boeken


We bieden de beste prijs en regelen alles van begin tot eind om een ​​stressvrije en hoogwaardige service te bieden.


Hoe te boeken


Lees de stappen voor het boeken van uw gezondheids- en fitnessreisvakantie, van het boeken van vouchers tot de uiteindelijke betaling.


Hoe wij werken


Onze wellness-reisspecialisten bieden een end-to-end-service en begeleiden u vanaf het moment dat u informeert, zodat u het meeste uit uw vakantie kunt halen.


Ontmoet het team


Lees de stappen voor het boeken van uw gezondheids- en fitnessreisvakantie, van het boeken van vouchers tot de uiteindelijke betaling.

Gezonde reis Blog

Volg onze blog verhalen om meer te weten te komen over onze gezonde reisverhalen

Reisverslag 131

Door Travelroute     Okt 2020

Reisverslag 132

Door Travelroute     Okt 2020

Reisverslag 133

Door Travelroute dec 2019

Bel nu:

040 222 6681

Schuiven naar boven